Ik doe niet zoveel aan stokjes / tags … of hoe dat heden ten dage ook heet, maar deze vond ik wel ne hele leuke, doch moeilijker dan ik dacht . Ik zag hem al ongeveer overal … hier, hier, hier, …

10 DINGEN OVER MEZELF

Altijd in voor een nieuwe uitdaging – Steeds zoekend – Lid van De Dappere Duo’s –  Nuchtere dromer – Pittige Bongo – Minimalist – Gezichtsblind – Altijd Bezig – Krullendummy – Enthousiasteling

9 DINGEN DIE IK LEUK VIND

Fietsen voor het transport – Lopen voor de sport – Wandelen in de natuur – Lijstjes vol getallen (en grafieken) – Reizen (maar wel doortrekkend) – Zondagnamiddag als de kinderen naar de scouts zijn – Bloggen – Al prutsend tijd verprutsen – Het ontdekken van een geweldige lifehack

8 DINGEN DIE IK NIET LEUK VIND

Te koud/warm hebben (ik heb een kleine comfortrange) – Comic Sans – Kleren in enkelgeweven stoffen (waar direct van die gaatjes in komen) – Duiven – Ruziemakende kinderen (vooral het lawaai dat daarbij hoort) – Autorijden – Loopblessures – Teveel moetjes

7 PLEKKEN WAAR IK GRAAG BEN

Thuis (=bij mijn gezin) – In mijn huis – Buiten – Bij mijn familie en vriendinnen (en sommige vrienden … maar meestal vriendinnen) – Op een plek in de natuur waar ik het gevoel heb alleen op de wereld te zijn – Onderweg (al wandelend, lopend, fietsend) – In de zon

6 MANIEREN OM MIJN HART TE WINNEN

Sportief en avontuurlijk zijn – Liefdevol naar me kijken – Kunnen lachen om mijn mopjes – Mij naar een hoger niveau tillen – Humor – Mijn rots in de branding zijn

5 PLAATSEN WAAR IK NOG / TERUG HEEN WIL

Terug: Schotland – Noorwegen
Nog: Canada – Ijsland – Nieuw Zeeland

4 DINGEN WAAR IK NIET ZONDER KAN 

Mijn telefoon – Een fiets – Loopschoenen – Nivea

3 LIEVELINGSLIEDJES

Dancing in the Moonlight (Toploader) – Perfect Day (Lou Reed) – Raak Mij Aan (Roosbeef)

2 WENSEN

Een goede gezondheid voor mijn naasten – Veel goesting

1 LAATSTE WOORD

Contentement

Ja, ik doe ook mee met 40 dagen bloggen, dit is blog 15/40.
Meer info hier en alle deelnemers vind je hier!