Op vlak van tuinieren ben ik echt niet ambitieus en groene vingers heb ik ook niet.
Toch waagde ik me dit jaar aan zo’n vierkante moestuin … een experiment samen met de kinderen … een gemeenschappelijke ontdekking in de wondere wereld van de groenten en de kruiden.

Bij de aveve kochten we al het gerief en op hun site hebben ze ook iets geweldigs, een vierkante moestuinapplicatie.
vierkante moestuin applicatie

Geweldig als je ’t aan de praat krijgt weliswaar,  want ik heb gigantisch veel emails over en weer gestuurd omdat ik maar niet ingelogd geraakte. Als login heb je immers een klantenkaart nodig waarvan de gegevens al verwerkt zijn door een externe firma, dat laatste kwam bij mij dus maar niet goed. Een beetje frustrerend, maar de vriendelijke antwoorden tot telefonisch toe van de shopmanager… maakten veel goed … en uiteindelijk is het allemaal in orde gekomen.

Photo

Vandaag kocht ik me eindelijk eens labelstokjes, zodat ik niet enkel achter mijn computerscherm weet wat nu juist weer waar staat. En vandaag mocht ik ook de eerste radijsjes oogsten … en voelde ik me blij als een klein kind (als een klein kind is misschien geen goede uitdrukking, want de kinders waren niet zo blij met de oogst, want natuurlijk lusten ze dat niet)

Ik voel me zo gelukkig met de eerste oogstEn zo bracht bibi haar eerste 4/5e woensdag door … wat huismoederen … en daar horen natuurlijk ook cupcakes bij.

Photo