image

image

image

image

image

image

image

De laatste uren nog even cityhoppen met de fiets.
Bergop naar de Montmartre, zoeken naar de Eiffeltoren, plat rijden aan l’Esplanade des invalides (duimspijkers op de weg kan je nu eenmaal moeilijk ontwijken), vlug het plakgerief gaan halen aan gare du Nord (fout, fout …. geen plakgerief bij de hand hebben), band plakken aan het Louvre (we kunnen dat echt al wel tegen een recordtijd), naar Ile de la cité de Notre Dame aanschouwen, aan centre Pompidou wat ronddrentelen om tenslotte aan Place des Vosges nat geregend te worden.
Gelukkig hebben we voor natte momenten nog ons kleurboek.

En uiteindelijk blijkt de trein altijd weer een beetje miserie.
Onze fietsen waren -ondanks het ingewonnen advies en alle noodzakelijke maatregelen (fietshoes, voorwiel gedemonteerd)- niet welkom.
Op hulp of advies waar we de fietsen moesten zetten konden we al helemaal niet rekenen. We kregen enkel de opmerking dat we onze fiets moesten opplooien (ja natuurlijk) en dat we dat op voorhand moesten gedaan hebben en dat we niet gingen meekunnen (we hadden nog 15minuten)
Uiteindelijk werden we nog wat uitgescholden omdat we zogezegd niet met een gewone fiets op de thalys mochten, en dat ze de trein niet met ons gingen laten vertrekken, omdat we geen dank u gezegd hadden toen iemand toch een van de fietsen verplaatste naar een ander treinstel dan waar ze ons eerst naartoe hadden gestuurd.
Leuk is anders, ik heb al stress om sebiet uit te stappen.

Maar kom … uiteindelijk koste de terugrit ons €22, misschien moet je daar wel wat voor over hebben.

En daarmee is de reis ook weer gedaan, en kijken we uit naar het volgende weekendje weg.
Follow my blog with Bloglovin