Stap eens uit je comfortzone … en doe mee aan een blogbrunch.

Uit de comfortzone bij blogbrunch door deze meneer #boostyourpositivity

Zonder nadenken schreef ik me in voor de blogbrunch van #boostyourpositivity (georganiseerd door Danone met samenwerking van Oon en Lilith).
Dat hij helemaal in het verre Gent was en dat ik het weekendschema van het hele gezin grondig door elkaar moest halen … daar dacht ik even niet bij na.
Just Do It” … toch?

Wat later zag ik het al wat minder zitten. Toen ik besefte dat ik helemaal alleen tot in Gent moest rijden, dat ik het hele weekend moest herplannen en dat ik eigenlijk niet veel van de bloggers kende. Oon had ik al enkele keren ontmoet, maar voor de rest niemand, zelfs de meeste blogs waren relatief onbekend voor mij.

Het vervoersprobleem werd al snel opgelost door Ilse, die voorstelde om te carpoolen en zo Marliese, Liesbeth en mezelf oppikte en als een madam van de wereld Gent binnenloodste.
Verbazend, hoeveel volledig onbekende vrouwen na anderhalf uur in de auto van elkaar te weten komen.
(Alhoewel ze gelukkig niet hadden gezien dat ik enkele seconden voordat ik werd opgepikt, vanachter de vangrails kwam gekropen na een korte pitstop … over comfortzones gesproken)

Daar aangekomen kregen we direct bubbels aangeboden (die ik natuurlijk niet afsloeg) en mochten we aanschuiven aan het buffet.
Tot mijn groot genoegen vol gezonds tabouleh, quinoa, granola, fruitsla … en danone yoghurt natuurlijk.

Ik dacht enkel Lies te zullen kennen en Kelly wel te zullen herkennen, maar ik had me niet verwacht aan zoveel prikkels.
Ik spotte direct Maaike (en zij mij, want dat is altijd wel de vraag … kennen ze mij dan ook) belandde aan de tafel met Heidi, Saartje, wiens blog ik ook frequent bezoek. Maakte kennis met Annelies.

Belandde dan aan de tafel met de voor mij zeer bekende Kathleen, Ina en Kim (wat ik dus eerst niet door had om dan na 10 minuten tot de conclusie te komen dat dat “de Kruimels” was die daar bij mij zat)

Met sympathieke madam Sylvie was ’t ook gezellig, zo gezellig dat we ’t aandurfden om samen van fotoshoot te doen (dat was toch wel het moment het verst buiten mijn comfortzone)

Veel prikkels dus, en niet genoeg tijd om iedereen te spotten en te leren kennen. Sommigen passeerden in een flits en andere zag/herkende ik zelfs helemaal niet.
Toch voor mij een super ervaring, en een heleboel nieuwe blogs te volgen (want een blog volgen is toch altijd net iets leuker als je weet wie de persoon achter de blog is)

Nen dikke merci aan de dames van Danone, Lies en Kelly