trouwen

Eerst ging ze trouwen met Jelle, wel een hele vakantie lang … en ze gingen 4kindjes krijgen… Lili,  Aurélie, Jonathan en Jelle Jr.  Tot het schooljaar weer begon en Jelle die trouwplannen precies niet zag zitten.

Zwaar was ze precies niet onder den indruk want even na de melding van de break-up vroeg ze mij plechtig of ik met haar wou trouwen.  Natuurlijk zei ik … JAAAA, tenminste als ze dan nog wou als ze 18 was.

Direct begon we te plannen, als we getrouwd waren gingen we verhuizen naar Mechelen en als de kinderen groter waren dan trokken we terug naar Zemst. Constant bezig over de trouwring die ik voor haar moest kopen en hoeveel kinderen we wel niet gingen pakken (geen wonder dat Jelle dit allemaal nog niet zag zitten op de leeftijd van 5)

Tot ik de moed vond om haar droom in diggelen te slaan en te zeggen dat ik geen kindjes meer wou.

De volgende dag was het al Kobe dat de klok sloeg.
Ik was genadeloos aan de kant gezet …”Ah ja mama, want gij wilt toch geen kindjes meer”.
Liv en Kobe gaan trouwen, in een kasteel worden en koning en koningin worden. Zij zal dan koninginehapjes eten, en Kobe koninghapjes.

En als wij dan bij haar op bezoek komen mogen we haar niet meer Liv noemen, maar wenst ze met “Majesteit” aangesproken te worden.

Wat een soap … “days of our Lives” is er niets tegen!

 

Oh ja … en ze gaan in het kasteel ook op een ‘kroon’ zitten