Beste Jeroen,
is ‘ dagelijse kost ‘ wel degelijk  dagelijkse alledaagse kost?
Als ik een alledaagse weekdag beschouw

  • Ik vertrek op het werk (natuurlijk weer een uur later dan ik me had vooropgesteld)
  • Eens de stress van me afvalt, overvalt me een volgende vraag  ‘wat gaan we eten? Wat hebben we in huis? Zit er nog iets in de vriezer?’
  • Ik haal de kinderen af op de kribbe en bij de mamie en nog voor ik hen de auto in heb gehesen (ze zijn nogal zwaar) beginnen ze al te huilen (moe, weet je wel)
  • Soms klinkt de vraag ‘Wat gaan we eten?’ … ‘Dat weet ik nog niet’, blaf ik terug.
  • Thuis aangekomen is er één ontroostbaar, dus moet gepakt worden en de ander wil dat ik meespeel met de duplo (en dan zou ik ook liever doen … die trein en het poppenhuis zijn echt geweldig)
  • Dus ja … dan huilen ze beide
  • Ik zet ze op een keukenkruk en begin eraan
  • race tegen de tijd en ondertussen nog kindjes voorzien van melk en liefde
  • het zal je dus niet verbazen dat er regelmatig iets aanbrandt.

dan lukt het mij niet om daarin nog één van uw receptjes te bereiden

Beste Jeroen,
kan je geen categorie ‘snel klaar en weinig omzien naar’ in je programma toevoegen. Simpel, (vrij) gezond en nog nen belangrijke … afgestemd op de smaakpapillen van kinderen.

Beste Lezers,
ik vraag niet veel jullie goede raad, maar nu heb ik jullie echt nodig, want op ’t gebied van koken heb ik echt mijn draai nog niet gevonden.
Wat is jullie ‘snel klaar en weinig omzien naar’ recept?