Soms krijg ik eens een mailtje … of ik iets wil uittesten.
Natuurlijk wil ik dat … niets zo leuk als dingen die je anders niet zou kopen (misschien wel van dromen) gratis ter beschikking te krijgen.
Zelfs het krijgen van dingen die je eigenlijk ‘niet’ wil is leuk. Krijgen IS gewoon tof!!!!
En dat zijn zo die leuke extraatjes aan ‘het bloggen’.

Zo testte ik eerder al een Dyson, Nike Sportband en Warmteverliesmeter (die voor de moment nog vrij nutteloos is, aangezien we nog geen verwarming in ons kot hebben, maar die ongetwijfeld nog van pas zal komen) … verslagen allemaal gebundeld op mijn splinternieuwe pagina.

Maar zo graag zou ik eens een smartphone ter beschikking krijgen om uit te testen. Iedereen eens jaloers maken met een leuk android toestel (ah ja … want ik ben een enorme google-fan), applicaties downloaden, synchroniseren tegen de sterren op en leuke spellekes spelen als ik op ’t toilet zit (maar dat laatste moest u waarschijnlijk niet weten).
En dan zou ik nog liefst een chiquer toestel hebben als Tom natuurlijk, want deze laatste zit voortdurend te pronken met zijn nieuwe speeltje… de yuppie!!!
Dus als een HTC, Samsung, Nokia, Motorola, LG, Google Nexus, …. het maakt me niet uit …. dit lezen. Ik ben jullie vrouw!!!

Een collega vertelde me trouwens -wij praten op ’t werk dagelijks over smartphones, geen wonder dat ik er persé ook één wil- dat er ook vrouwvriendelijke smartphones bestaan … wat dat juist inhoudt, daar heb ik geen idee van.
Hopelijk geen versimpelde versie, want dat zou ik nogal denigrerend vinden … maar wat vrouwentoepassingen … een scherm dat in een spiegel verandert en zegt dat jij de mooiste bent van het hele land … dat kan er nog net mee door… en natuurlijk allerlei gadgets en lifehackingdingen die mijn huishouden vereenvoudigen!!!

Och ja … een mens mag dromen zekerst. Tot dat mogen jullie me altijd warm maken en mij een toestelleke aanraden … dan koop ik me er misschien ooit één … als ik het echt verdiend heb.
Want ik ben dat waard!