schoentjes

Ik dacht eigenlijk dat breien saai en bomma was, maar niets is minder waar … en dat besefte ik toen ik klikte op deze geweldige link die ik van meisjesmama kreeg. Je moet je registreren op deze site en daarna krijg je toegang tot vele gratis (en sommige betalende) patronen.

De slofjes van Saartje trokken direct mijn aandacht, en blijkbaar niet enkel de mijne. Lien heeft ze ook op haar todolijst gezet en Patricia heeft me gegarandeerd dat ze niet moeilijk te maken zijn.

Soit … genoeg gelinkt nu.

Ik begon er dus aan vol goede moed met mijn ‘breien voor dummies’ op de schoot, en inderdaad, ’t is niet zo moeilijk … ’t is feitelijk vrij eenvoudig en leuk om te maken. Wel een tip … trek het je niet aan als de steken in de hoek van de litskes te los zijn, dit kan je herstellen bij het innaaien van de draden.
Spijtig dat ze voor Vic al vééél te klein zijn… desondanks dat ik de grootste maat heb gekozen. Ze zijn blijkbaar echt voor baby-babies en niet voor 5 maandertjes uit een familie van bigfoots (papa bigfoot 46, zus bigfoot 25 en mama bigfoot met een bescheiden 38 of 39)

Ik vind het resultaat geweldig schattig, ik zou zo een nieuw kindje maken dat er wel inpast … maar dat gaan we voorlopig toch maar niet doen… en als ik het doe heb ik 9 maand om een nieuw paar sloefkes te maken.

Toch durf ik het ook niet echt als kado te geven… een beetje schrik dat anderen het wel ouderwets en bomma gaan vinden en ver weg in de kast gaan wegsteken en alleen maar aandoen als ze weten dat ze mij zullen zien. Of erger nog … nooit aandoen en gewoon de vuilbak inkieperen.

Daarmee geef ik ze hier weg. Geïnteresseerden laten hier maar een reactie achter en volgende week vrijdag (den 25e september dus) loot ik er iemand uit. (Als er geïnteresseerden zijn tenminste)