Jullie dachten toch niet dat de ‘snelle kost’ even snel zou verdwijnen als hij gekomen was? Neenee … wij koken nog steeds ‘snel’ ten huize Annelyse.

Vandaag nog 2 receptjes van Katrien. Hetgene dat we vandaag gegeten hebben, en hetgene waarvan ik geen foto heb (ik heb een hekel aan recepten zonder foto’s … daarmee foefel ik het hier maar bij)
En morgen … u raadt het al … pannenkoeken, want het is dan Maria Lichtmis

Quiche Lorraine met diepvriesgroenten

Quiche lorraine met diepvriesgroenten

Zo gezegd, zo gedaan

  • quiche lorraine (diepvries)
  • diepvriesgroenten (bij ons was het een pak wokgroenten)
  1. Quiche in de oven
  2. Diepvriesgroenten wokken
  3. Soms moet dat echt niet meer zijn.

Het vorige gerechtje dat we van katrien maakten (geen foto … helaas pindakaas) heeft ook super hard gesmaakt. Onze kinderen zijn blijkbaar zot van zalm. Leuk om te weten.

Zalm met Broccoli

  • Diepvrieszalm
  • Broccoli
  • kaassaus
  • pasta
  1. Pasta en Brocolli koken
  2. kaassaus prepareren zodat het op ’t pakske staat
  3. Zalm in microgolf met olijfolie