Jullie dachten toch niet dat de ‘snelle kost’ even snel zou verdwijnen als hij gekomen was? Neenee … wij koken nog steeds ‘snel’ ten huize Annelyse.
Vandaag nog 2 receptjes van Katrien. Hetgene dat we vandaag gegeten hebben, en hetgene waarvan ik geen foto heb (ik heb een hekel aan recepten zonder foto’s … daarmee foefel ik het hier maar bij)
En morgen … u raadt het al … pannenkoeken, want het is dan Maria Lichtmis
Quiche lorraine met diepvriesgroenten
Zo gezegd, zo gedaan
- quiche lorraine (diepvries)
- diepvriesgroenten (bij ons was het een pak wokgroenten)
- Quiche in de oven
- Diepvriesgroenten wokken
- Soms moet dat echt niet meer zijn.
Het vorige gerechtje dat we van katrien maakten (geen foto … helaas pindakaas) heeft ook super hard gesmaakt. Onze kinderen zijn blijkbaar zot van zalm. Leuk om te weten.
Zalm met Broccoli
- Diepvrieszalm
- Broccoli
- kaassaus
- pasta
- Pasta en Brocolli koken
- kaassaus prepareren zodat het op ’t pakske staat
- Zalm in microgolf met olijfolie
Zalm vinden ze hier ook lekker. Uiteraard, want het is ‘roze’ vis! Moesten tomaten roze zijn, Nora zou ze wél lekker vinden, denk ik :)
Ik ben voor de minder snelle hap gegaan: zelfgemaakte quiche met diepvriesgroenten.
Wat lekker met die groenten! Ik zou daar zelf nooit aan gedacht hebben!
@Moeferkoe: moedig ;-) … ik zou daar ook nooit zelf aan gedacht hebben. Da’s ’t voordeel van die ‘snelle kost’, we krijgen eens iets anders op ons bord.
@Tamara: héhé, ben ik blij dat het hier nog niet al roze is wat de klok slaat.
Liv heeft het trouwens meer voor blauw. Op de carnavalsstoet wil ze een blauwe prinses zijn met een kroon (waar ze dat haalt is me een raadsel, ik praat nooit over prinsessen thuis)