image

Stel dat we al een geïnstalleerde wc hadden, dan konden we deze nu gebruiken. De riolering is aangesloten. Bravo voor Bjeurn*!!!
Het mag nog wel niet regenen, dat gedeelte is nog niet gelegd. Laat november maar helemaal droog blijven, daarna mag onze regenwaterput opgevuld worden. (zolang het maar niet vriest en sneeuwt, dat moet maar wachten tot volgende winter, verhuizen in de sneeuw zie ik niet zitten)

image
En hé, we hebben eindelijk een dakraam in de keuken!
… ik hou van de veranderingen die er ineens zijn, en -beter nog- waarvoor je niets hebt moeten doen (buiten betalen weliswaar) .

Nu nóg verwarming, een keuken, een bad, een bed en een toilet, en mijn basisbehoeften zijn vervuld.

* Toen ik vandaag tegen de kindjes zei “papa is aan ’t werken in ’t huisje, papa is een harde werker hé !!!” zei Liv ineens: “Mama, jij bent ook een harde werker hoor” …. mijn hartje kan toch zo diplomatisch zijn ;-)