Tegenwoordig kopen wij zowat alles online, de boodschappen gaan met de collect and go en fietsmateriaal, autostoelen, elektronica (TV, gsm’s, …),  babykadotjes, stofkes, …. dat bestellen wij allemaal via ’t net. Je moet je zetel niet uit, kan gemakkelijk de reviews erbij nemen, hebt veel keuze en met een beetje chance staat het 2 dagen later voor je deur.

Enkel aan kleding  heb ik me nog niet gewaagd, tot ik zondag de T-shirts van Bjeurn aan ’t strijken was. Allemaal dit slag T-shirts, geen vorm meer, kleine gaatjes in, … die eigenlijk al lang hadden moeten worden weggesmeten geweest zijn (wat een zin)
pukkelpop 93

Maar wegsmijten was geen optie, want als ik echt grote kuis zou doen in de kast, zou er niet veel meer overblijven. En vermits wij liever een week congé plannen om ons huis te schilderen dan een dag om te gaan shoppen postte ik volgende status op facebook “Kent iemand een online winkel met toffe mannenT-shirts?”

Enkele minuten later kwamen de eerste reacties binnen, en dezelfde avond nog ging onze eerste bestelling buiten. Allemaal goed en wel, maar met nen T-shirt kan je eigenlijk niet veel mis doen, en als hij echt niet zou passen, dan vullen we er onze kadotjeskast mee.

De tip kwam van mijn schoonzusje (feitelijk de vriendin van mijn broer maar da’s zo goed als). Heb je nog nooit van Zalando gehoord? (blijkbaar bekend van de reclame die altijd op facebook verschijnt, en van de reclamespot met de gil ….maar dat heb ik blijkbaar allemaal gemist)

En inderdaad, Zalando lijkt me de moeite en het feit dat je geen verzendkosten hebt (noch voor ontvangen, nog voor terugsturen) maakt het helemaal compleet, want anders denk ik niet dat ik me hieraan zou wagen. En wat rondsurfen leerde me ook dat je 10% korting krijgt bij het inschrijven op de nieuwsbrief (waarop ik me dan wel weer direct zal uitschrijven … want ‘getting things done’ heeft me verplicht om unsubscribe te doen op mails die ik toch niet ga lezen)

In elk geval ben ik de site al rustig aan ’t afschuimen (zoals je ziet … zelfs loopkleedjes worden verkocht, jeuj) … *wordt ongetwijfeld vervolgd*