IMG_20150622_210254

 
Om 22u ging ik gisteren slapen … niet gemakkelijk in een kamer zonder gordijnen. Ik moet zeggen dat ik de slaap niet direct kon vatten. Hopelijk lukt dat vanavond beter.
’s nachts werd ik nog enkele keren wakker, dat heb ik dus altijd als ik op een ander uur als normaal moet opstaan.
Maar om 5u werd ik fris wakker door de wekkker (ipv door mijn gsm) en sprong ik direct uit bed (morgen is dat gegarandeerd anders).
Ik had ’s avonds al voorbereidingen getroffen, mijn sportkleding en werkkleding lag al klaar, en de tafel stond al gedekt. Om 5u10 stond ik al voor de voordeur om te starten met lopen (door de regen).

10km liep ik op een klein uurtje, onderweg kwam ik een ree-tje tegen (op dezelfde plek waar ik er vorige keer ook één spotte), dat maakte meteen mijn dag al goed. Totdat ik weer pijn kreeg aan mijn knie … ik ben er vrij zeker van dat ik een lopersknie heb … en dat is niet zo’n goed nieuws.

Om 7u30 was ik op ’t werk, wat later dan op normale dagen ;-).
Omdat ik had gezegd dat ik mijn mobiele data ging uitgeschakeld laten, moest ik zonder gps naar ’t werk rijden, meestal laat ik google maps me leiden (want google maps is een expert in files te ontwijken). Deze morgen lukte het me zonder google maps, maar vanavond heb ik het me beklaagd toen in rechstreeks de file in reed.
Vanaf morgen mag navigeren op mobiele data wel.

Gezond eten lukte, ik slaagde er zelfs in om ’s middags water te drinken in plaats van mijn cola zero.
Niet nagelbijten lukte ook … ik ben echt benieuwd voor de rest van de week.
De social media kon ik vrij goed beperken, maar met mijn email had ik het dan wel weer moeilijker. Mijn email een hele werkdag niet checken … dat vind ik toch moeilijk.
En toen ik mijn email dan toch negeerde, dan miste ik ook weer het mailtje waarin werd verkondigd dat de skatetraining van Liv werd afgezegd.

Wat me vandaag opviel is dat de dag kort is als je om 22u moet gaan slapen. Nu is het 21u30 en ik word al ambetant dat ik binnen een half uur al in mijn bed moet liggen. De dag is precies korter als normaal (wat wel kan kloppen, want meestal slaap ik geen 7u).
Dat kan natuurlijk ook wel liggen aan het feit dat ik gewoon teveel in 1 dag wil proppen (ik heb gekookt, de weekmenu gemaakt, collect&go gedaan, geblogd, enkele wasmachines gedraaid en opgehangen, wat administratie in orde gebracht en sebiet moet ik nog het papier&karton buiten zetten) …. dat is feitelijk ook een werkpuntje

Het thema vandaag waren de vaste gewoonten onder de loep nemen, en ik vind het wel geslaagd

  •  sociale media en email werd zeer beperkt gebruikt
  • gsm werd amper bekeken en ging niet mee de slaapkamer in
  • water ipv cola zero
  • geen nagelbijten
  • gezond gegeten
  • mezelf proper gekleed en zelfs geschminkt
  • om 22u gaan slapen en om 5u opgestaan

Thema van morgen is modus en focus … ook nen toffe