Ben ik content dat ik vorig jaar toch heb besloten om op naailes te gaan. Thuis komt het naaien er gewoon niet meer van. Huishouden, verbouwen, werken en soms nog eens gaan lopen, slokken het meeste van mijn tijd (en energie) op.
Maar tijdens de naailes heb ik als laatste werkstuk dit gefabriceerd
(ja, ik weet het, het naailesschooljaar is eigenlijk al meer dan een maand gedaan, waaruit blijkt dat ik ook minder tijd heb om deze blog up-to-date te houden dan dat ik eigenlijk zou willen … om maar ’t zwijgen over al die kinderuitspraken die ik weer vergeten ben … maar u rouwt vast niet om het uitblijven van dit postje, want alle blogs staan tegenwoordig vol met rokjes, kleedjes, dekentjes, ….aangezien echt iedereen aan het naaien is geslagen) 

Onze naailesjuf is trouwens een schatje, hoewel we een bloesje moesten maken, mocht een kleedje ook. En volgend jaar zit ik in Rok-Pantalon. Als iemand een goed patroon voor een ‘Pantalon’ weet mag die het altijd doorgeven.

Maar soit … het kleedje dus.
Dit koos ik uit knipmode mei 2006 (nr8). Eenvoudig, maar soms moet het echt niet meer zijn. Tijdens het productieproces dacht ik echt dat ik dit nooit zou dragen, maar ik was mis. Ik ben content !!!

IMG_0685

IMG_0743

IMG_0737PS. u herkent op de foto’s waarschijnlijk ‘park spoor Noord’ (Antwerpen). Indien u dit niet kent, en u hebt kinderen of mete- en petekindjes … nen aanrader !!!!