Loop eens elders

Het lopen leuk houden, is soms een uitdaging.
Je hebt mensen die routineus en consequent hun wekelijkse kilometers afleggen, maar bij de meeste lopers (zoals mezelf) gaat het toch met pieken en dalen.

In juli had ik een loopdip en op vakantie had ik wel mijn loopschoenen mee, maar het was gewoon te warm om maar te overwegen om daar te gaan lopen. Nochtans, niets zo leuk als lopen in een nieuwe en mooie omgeving.

Zo spendeerden we vorig weekend in de Haan aan zee en daar ging ik lopen.

Ik koos voor de avond.
Ik hou immers vooral van de zee als het eb is en de zee wegtrekt, het restwater via stroompjes in zee vloeit,  het zand hard is, en de zonnebaders plaats ruimden voor enkelingen die de hond uitlaten of gaan paardrijden aan de kustlijn.

Natte voeten gegarandeerd, maar een ‘runners high’ ook !!!!

Via ‘de Haan’ liep ik links de kuststrook op. Een goei keuze want na een goei 5km zag ik blote billen en nog andere attributen. Toen ik de tweede naakte man spotte besefte ik dat ik op het naaktstrand van Bredene was beland #Ilike.

Loop eens elders #like

En toen ik terugliep kwam de zon fel door de miezerregen en vormden zich twee regenbogen die ‘de haan’ omringden.

Loop eens elder #wauw

Loop eens elders #regenboog

Zeeloopje

Het is dus zoiets dat je nodig hebt om je loopmotivatie terug te vinden !!!!
Ik ben terug … en de hardloophemel bestaat ook dichterbij ;-)