Afstand 48km – Hoogtemeters 218 – Bestemming Bergamo (Italië) – Overnachting Airbnb-appartement

De restanten van een gezellige avond, een mooi afscheid van het kamperen in Italië. Alhoewel we weer een koude nacht met vrieskoude achter de rug hebben.

Goed misschien  … kwestie van de overgang naar de koude Baltische staten niet te bruusk te laten verlopen.

In Bergamo aangekomen maakten we al direct kennis met de sympathieke fietsenmakers van BikeFellas en de fiere* restaurantuitbater Gianni met cargofiets. “We love your bike!”, zeiden we, en hij was ook onder de indruk van onze fietsen.

We werden uitgenodigd om een wijntje in zijn restaurant/bar te komen drinken … we hebben dus nog schoon vooruitzichten hier in Bergamo.

Het AirBNB appartement kunnen we eerder speciaal noemen en groot, wat handig is want de komende dagen zal er niet enkel gecitytript worden maar ook wat gewerkt. We moeten heel wat wassen, fietszakken uitsorteren en uitgekuisen, schoolwerk doen, administratie, mails beantwoorden, komende route voor het Noorden plannen …. we zullen de ruimte dus goed kunnen gebruiken.

 

*we mochten een foto trekken van Gianni zijn fiets, maar hij verplaatste wel eerst alle vuilnis uit het beeld. Geen foto tussen de vuilzakken.