Afstand 61km – Hoogtemeters 182 – Bestemming Orzinuovi (Italië) – Overnachting wildkamperen aan de Oglio op een prachtig en rustig plekje

    

   

Wat een vreemde dag, weersgewijs dan. ‘S morgens wat zon die de tent droogde en de garmins oplaadde, daarna koud en bewolkt en toen het eindelijk opklaarde reden we ineens een gigantische dreigende en donkere wolk onder en hoorden we zelfs donder, maar bij ons bleef het bij enkele druppels. Ik denk dat we nipt aan iets heel hevigs ontsnapt zijn.

Toen we aankwamen op onze kampeerplek was er geen wolkje meer te zien, een mooie blauwe heldere hemel en veel zon. Zalig.

   

We vonden trouwens weer een prachtig wildkampeerplekje  … aan de rivier, midden in het groen, zonder passage, een kampvuur en met mobiel internet (4G zelfs).
Handig, dat laatste, want we hadden een vliegtuig en een overnachtingsplek in Bergamo te boeken.

Wij vliegen dus op 3 mei naar Vilnius en we hopen dat tegen dan de lente zich daar heeft ingezet (nu komen de temperaturen nog niet boven de 10°C en durft het ’s nachts nog vriezen). 

Spannend … een nieuwe bestemming is altijd leuk, al zullen we de Italianen wel missen … ziet eens hoe tof die zijn!!!

Liv flost met flosdraad, Vic kreeg wasdraad (klein grapke van Bjeurn omdat Vic nogal veel spatie tussen zijn tanden heeft)