40 dagen bloggen … had ik dat even onderschat. Inspiratie is er anders genoeg … maar tijd en energie om er dan ook een deftig artikel van te maken, dat is dan weer iets anders, maar ik ga het mezelf vandaag gemakkelijk maken en er ook nog een kleine Give away aan koppelen.

Enkele maanden geleden kwam er iemand van het tijdschrift “Op weg” ons interviewen over onze Tour d’Europe en ik vond dat feitelijk een héél schoon artikel. Hier kan het helemaal gelezen worden.

Ik vertelde enkele dagen geleden al dat wij ons op de fiets- en wandelbeurs lid hebben gemaakt van Grote Routepaden, omdat we het tijdschrift zo leuk vinden. Er staat immers veel inspiratie in voor toffe realistische dingen dichtbij (voor de buitenmensen) en ook voor wat grotere ondernemingen die tot de verbeelding spreken. Geeft gegarandeerd goesting dus, op mijn bucketlist staat alvast een bezoek aan de meest afgelegen pub van Groot-Brittanië !!!

Enfin … op de beurs kregen we een stapel boekjes in onze handen gedrukt van de editie december 2017 met ons artikel in. Daarvan geef ik er 2 voor de lezers hier, het enige dat je moet doen is meegeven in de commentaren dat je graag een exemplaar zou krijgen, en dan loot ik er wel iemand uit.

UPDATE: Nele en juffrouw Wallie mogen binnenkort een exemplaar in hun bus verwachten !!!

Ja, ik doe ook mee met 40 dagen bloggen, dit is blog 4/40.
Meer info hier en alle deelnemers vind je hier