Afstand 71km – Hoogtemeters 201 – Bestemming Halmstad (Zweden) – Overnachting wildkamperen op het strand


Al een week voorspellen ze een lange periode van regen, en al een week schuift de regen telkens een dag op. Vandaag was het zelfs een prachtige dag …. maar de regendagen blijven wel in het vooruitzicht als een zwaard van Damocles. 


     


      

       


Lunchen deden we op het strand, je mocht er weer niet kamperen, maar wel zwemmen, luieren, kwallen spotten en zandkastelen bouwen. Liv was in haar vorig leven vast een zeemeermin, we weten al van jongsaf dat ze zot is van water en hier voelt ze zich helemaal thuis. Als ze nog maar water ziet begint ze te glunderen (ongeacht de temperatuur) en ze kan er niet snel genoeg inspringen. 

Vic was dan waarschijnlijk een troubadour. Ik vind hem zo schattig als hij onder de douche van de camping, op toilet (zelfs op restaurant), of tijdens het spelen luidkeels zelfverzonnen liedjes zingt.


Tijdens het fietsen was ik even choco … gelukkig kent ook Liv dat fenomeen (hongerklop) en ging ze meteen eten halen toen ik me aan de kant neerplofte … zo moeten duo’s zijn.

       

   


   

Voor de nacht vonden we een strandje waar de tent wel welkom was. Tof voor Liv want de dagen waarop ze 2 keer per dag kan zwemmen zijn het best, tof voor Bjeurn ook want hij wordt half depresief van campings en tof voor de ukulele na een periode van verwaarlozing.