Gastronomisch weekend, in de namiddag een nieuwe koffiebar in Mechelen gaan uittesten en daar een heerlijk speculaas-ijsje met banaan gegeten. ’s avonds de scouts gesponsord en in ‘t scoutsrestaurant gaan eten. Liv heeft het een beetje uitgehangen, de degoutantste pamper ooit geprepareerd, alhoewel we ons al expert pamper-verversen mogen noemen waren we toch nog serieus onder de indruk van de aangerichte schade. Hoewel Liv niet in haar beste bui was, stonden de vrienden toch in de rij om haar te entertainen!! En ze deden dat goed, de mama en de papa keken en zagen dat het goed was. Zo is het gemakkelijk om een kindje mee op restaurant te nemen als de anderen ze weer in slaap wiegen bij een huilbui.

Een uur langer slapen? Mispoes! Liv kon er precies niet aan uit, daarom werd ze twee keer wakker om 3u. Een keer op het “oud uur” en een uurtje later nog eens om 3u “nieuw uur”, hierna had ze haar gewoon ritme weer terug gevonden.

Er zijn twee nieuwe filmpjes toegevoegd. Liv haar lijfliedje “isn’t she lovely/LIVely” en Liv haar lievelingsliedje “vrouwtje theelepel”. Kandidaat baby-sitters zullen “Vrouwtje theelepel” wel van buiten moeten kennen, want dat hoort ze graag. Ook zijn we er werk van aan het maken om eens nieuwe thuisfilmpjes te draaien en op de site te zetten, wij houden u op de hoogte.