Sinds Liv haar verjaardagsfeest zijn de kinders weer helemaal into dino’s.

Expo Dino World leek me dus wel een leuke uitstap. Duur wel (€50 voor een gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen), dus om te besparen lieten we alvast de papa’s thuis (ik ging dus met een vriendin, mijn kinderen hebben geen meerdere papa’s)

De kinderen keken er enorm naar uit, al een week werd er elke dag gevraagd of we nu ‘vandaag’ naar dino-wereld gingen en vanmorgen was iedereen zenuwachtig (*s morgens* “Ik wou dat het nu al namiddag was” )

We overwogen eerst de trein te nemen, maar de auto was toch gemakkelijker (althans tot we parking moesten zoeken … de bezoekers aan de “Dog Show” waren zeer talrijk aanwezig)

Het begin was eigenlijk héél leuk. Er stonden levensechte (echte volgens Liv) bewegende dino’s op werkelijke grootte. Knap gedaan en bij elke dino kon je luisteren naar een audiotoestelleke met wat extra uitleg (misschien wel wat moeilijk voor de kinderen).
Expo Dino World
Expo Dino World
Expo Dino World
Expo Dino World

 

Dees lieveke hierboven, is mijne favoriet

Expo Dino World

En dan kwam het hoogtepunt (dachten we) … de 3D-film.
Jammer genoeg was deze 3D-film ronduit slecht. Misschien lag het aan (al onze) brilletjes, maar wij zagen voornamelijk dubbel en niet in 3D.
Het verhaal was ook nog eens vrij verwarrend, ingewikkeld en helemaal niet boeiend. Op het einde werd het dan ook nog eens moraliserend.

Gelukkig was het nog niet gedaan, toen we aan de film buiten kwamen waren er nog wat kinderactiviteiten. Bv op een dinosaurus zitten die rondschoof op een slakkegang (€2 alstublieft) en nog enkele anderen betalende activiteiten (waar dees mama niet aan meedoet … jammer voor mijn arme stumperds)

Was het de moeite? Het eerste gedeelte wel … maar niet aan die toegangsprijs … dit was een duur uurtje (want veel langer heeft ons bezoek niet geduurd) en ik vind trouwens ook dat de kinderen er nadien niet veel meer over gezegd hebben … ik denk dat we volgende keer naar de ‘Dog Show” gaan.

Expo Dino World