Ik vrees dat dit de week van de ergernis is, ik ben moe, ik heb te weinig tijd en de rechterkant van mijn hoofd/haar tintelt.

Ik heb me vandaag geërgerd…

op de weg, in de file

aan irritante mensen die het vertikken om plaats te laten voor de moto’s, klungelaars met slecht afgeregelde voorlichten, camionetten die voor mij invoegen (zodat ik geen goed zicht meer heb), verstrooiden die hun pinker vergeten afzetten, arrogante chauffeurs die niet moeten pinken, vuillakken die hun assembak uitkappen op de baan, lomperiken die zo stoem zijn om een accident te doen wat dan weer files veroorzaakt, mijn naftbak die weer leeg is, regen

in de winkel

paletten die in de rayon staan zodat je niet meer door kan, karren die zijn achtergelaten dik in mijne weg, winkelkarretjes die niet de richting uitgaan die ik wil, de madam van de kassa die zo snel was dat ik niet kon volgen met inladen (stress), een koffer waar nog 2 buggy’s blijken in te zitten.

thuis

kinderen die niet doorslapen, de chauffage die nog niet werkt, ver geparkeerd staan en merken dat 1 minuut later die plaats voor de deur vrijgekomen is.

’t kan toch leuk zijn hé, u is goed ergeren. Ik word er op slag goed gezind van!!!  ;-)