IMAG1444 - Julia,Sloppy.jpgHier zie je Bjeurn onze slaapkamer afschuren (met stofmasker, werkschoenen en oordopjes doen wij dat … dit terzijde voor Dirk, omdat hij zich soms zorgen maakt dat ik mijn PBM’s niet respecteer … ik verzeker je Dirk, op de werf doen we dat wel)
Dat schuren viel al bij al nog wel mee … tot we aan de living toe kwamen.
Daar lag immers tapijt, vastgeplakt met goed wat col (die zelfs nu nog zeer goed plakt).

Lijmresten, dat krijg je er dus niet zomaar afgeschuurd …  ellendig … echt ellendig … en afsteken is geen optie … dat lukt ook niet.
Al daaaaaagen is Bjeurn al aan het schuren (met een beetje hulp van mij, ah ja, ik moet me ook het recht om te klagen op die hatelijke plak kunnen toe-eigenen).

En vermits ik 23 december heb uitgeroepen als -al dan niet realistische- verhuisdag, is elke dag meerwerk, ook gelijk aan … wat meer provisoir verhuizen … of misschien zelfs niet kunnen verhuizen.

’t zijn hier vermoeiende dagen, ten huize koeka!!! En de kinderen hebben er denk ik ook stress van, want ook die slapen niet goed meer (ook dat nog!!!!!)

Wel moet ik jullie danken voor de reactie op de vorige post. Ik had immers super veel schrik voor het oliën van de vloer en durfde dat niet aan, maar nu gaan we toch daarvoor.  Bedankt voor jullie insteek!!!