Lang, lang geleden, toen ik nog naïef was, de dagen lang en kerst nog zeer ver leek … zei ik tegen Bjeurn.

“Bjeurn, ik wil dat onze kerstboom in ons nieuw huis staat”
waarop Bjeurn
“Schat, als dat zo belangrijk is voor u, wil ik daar wel een kerstboom zetten” 

IMAG1460 - Julia,Sloppy.jpg

Hoe staat het nu met de kerstboom? … dat is een vraag die we tegenwoodig nogal eens horen.
Wel, wij hebben ondertussen twee boompjes. Liv en Vic hebben ze gedecoreerd en het eerste dat verhuisd op 23 december zullen deze bomen zijn. Of wij dezelfde dag nog zullen volgen, lijkt elke dag onwerkelijker.
Doch, dit houdt ons niet tegen om hiernaar te blijven streven.

Bjeurn ontpopte zich tot een slavendrijver (ik ben de slaaf) en de kinderen veranderen ’s nachts in monsters.
Mijn leven is voor de moment niet zo gemakkelijk ;-)

De vloeren zijn ondertussen allemaal afgeschuurd … en het schuurmachien is gesneuveld.
De living is lijmvrij (dit hangt nu in mijn haar) maar in iets minder goede staat dan we oorspronkelijk dachten. Tijdens de uuuuuuuren dat ik heb zitten schuren, droomde ik al volop van een nieuw vloertje met visgraatmotief. (werd geklasseerd onder fase 11).
Maar terug naar de harde realiteit, volgende week starten met het oliën van de vloeren, hopelijk gaat dit wat vlotter.