Poetsvrouw

Ondanks mijn trauma van verleden keer wou ik nog eens proberen om een nieuwe poetsvrouw te vinden.

De eerste was een poetsman, maar hij kwam niet opdagen

De tweede, daar was ik wel héél content van… maar zij niet van ons.
Toen zij de tweede keer bij ons was kwam de verantwoordelijke vertellen dat ze niet meer wou komen poetsen, omdat het te vuil was en ze te hard moest werken.
En dat nadat ze me eerst naar den blokker had gestuurd met allemaal speciale vodjes en swiffertoestanden die ze zeker nodig had. Zij heeft me wel een poepie laten ruiken.

Nummer 3 was merkelijk minder dan nummer 2, maar we konden zeker niet klagen en bovendien  was ik gecharmeerd door haar hoteltruukje met het toiletpapier.
Nu hoorde ik echter van de verantwoordelijke dat ze wat langer gewerkt had, en de sodexo-site zegt met dat ze 6 gepresteerde uren heeft ingegeven ipv de 4uren die we vroegen. En dat terwijl ze veel minder ver geraakt is dan nummer 2.

Nummer 4 zal er waarschijnlijk niet meer komen, want het dienstenchequesbedrijf zal waarschijnlijk wel boos zijn omdat ik het aantal uren betwist. (en bij ander bedrijven is de wachttijd minstens 2 jaar)

Ik weet het allemaal niet meer … ligt het aan mij … verwacht ik teveel? Ik moet in elk geval zeggen dat ik niet veel goesting heb om mijn queeste voort te zetten.

Nu vraag ik aan jullie? Via welk kanaal hebben jullie je poetsvrouw gevonden (is via een dienstenchequebedrijf wel de goei manier), zijn jullie content … en hoeveel poetsvrouwen hebben jullie geprobeerd totdat jullie eindelijk een goeike hadden?
Want daar ben ik wel van overtuigd, dat er veel goei poetsvrouwen zijn, maar die werken natuurlijk allemaal bij jullie en die hebben geen vrije uren meer over. Want een goeike, die koester je, en laat je nooit meer gaan