Liv heeft het veel over mijn blokkevriendinnen … en vandaag werden mijn blogvriendinnen ook effectief mijn blokkenvriendinnen.

Samen met enkele andere bloggers werden Liv en ik immers uitgenodigd voor een presentatie van Lego over hun nieuwe lijn voor meisjes.

Liv en ik maakten er een “Liv’s en Annelyse’s Day of Fun” van (voor de insiders, maar vurige Friendsfans van weleer kennen deze uitdrukking misschien ook nog wel)

Allereerst werden we super hard in de watten gelegd door de sympathieke lego-madammen. Liv wist niet waar eerst kijken, naar de lego, of naar het buffet.

SAM_2675

En dan kregen we wat uitleg over de nieuwe lijn, waarna we deze ook eens mochten uittesten.
De lego-lijn bestaat uit 5 figuurtjes Emma, Mia, Stephanie, Andrea en Olivia, deze poppekes hebben elk hun eigen karakter en zijn uiterlijk veel verfijnder dan de huidige lego-mannekes. Het haar is echter uitwisselbaar, waardoor je de oude lego-mannen kan omvormen tot een stoere bouwvakker.

 

Voor Liv was het alvast een succes… Liv is immers een meisje dat praktisch nooit speelt.
Veel liever wordt ze door haar moeder geëntertaind. Maar daar hoorde ik ons Liv met een ultra-hoog stemmetje rollenspellekes spelen in het café, dierensalon, ….
En daarna kroop ze op mijn schoot en zei ze: “Mama, wij hebben geluk hé” *smelt*

In de terugweg was het beste eraf (8km fietsen, treinen, de metro nemen, stappen en dan zo’n evenement is immers niet te onderschatten … ik word terug moe als ik eraan denk, ’t is alleen maar voor de groene gedachte dat het loonde, want de auto was toch wel gemakkelijker geweest)

Thuis werd er ook al gebouwd … althans door de mama …
SAM_2687

maar wie denkt dat enkel meisjes deze nieuwe lijn leuk vinden … die is mis

SAM_2696

Misschien zijn ze bij ons nog iets te klein, maar wat mij betreft is ’t een succes!!!

Nen dikke merci aan de legomadammen en mijn blokkevriendinnen voor de gezellige namiddag.