Aftellen naar Kerst

2017-10-24T22:39:14+00:00december 13th, 2012|Categories: Uncategorized|Tags: |2 Comments

Wij (de kinders en mezelf) tellen af naar kerst.

Aftellen naar kerst

Aftellen naar kerst

Aftellen naar kerst

Ten eerste met behulp van de adventkalender van Lego Friends die Marie ons toestuurde. De Lego’s blijken wel echt onze friends te zijn, want op regelmatige basis krijgen wij een presentje. En het slaat aan .. misschien zelfs nog meer bij Vic (dat wel een prutserke kan zijn) dan bij Liv (die wat onstuimiger en ongeduldiger is).

Al 13 dagen mogen we elke dag een vakje openen, waar we telkens een deeltje terugvinden (een vrouwke, een sneeuwman, een sneeuwscooter, …..). Leuk .. al wacht ik vol ongeduld op de kerstboom (dat pas achter deurtje n° 22 zit als ik me goed herinner, want ja, ik heb al gespiekt)

Aftellen naar kerst

Ondertussen hebben de kinders net als vorig jaar hun eigen mini-kerstboom mogen uitkiezen en versieren. De grote(re) komt vrijdag.
Wij gaan in elk geval niet voor de prijs van de mooiste … maar we hebben wel contente kinders.

2 Comments

  1. Barbara Dora 14 december, 2012 at 09:05 - Reply

    Grappig, wij hebben die van Playmobil, fantastisch voor de kinderen, vooral als je hem op tijd boven haalt :) Ik heb er een klein stukje over geschreven van de week, want bij ons was dat een beetje fot gegaan…als je zin hebt: http://www.barbaradorablog.wordpress.be

  2. Villa speelmama 14 december, 2012 at 09:16 - Reply

    Oh, wat een leuke adventskalender, zeg!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.