’t mag dan al mijn 5e deelname zijn… toch ben ik wat nerveus … 20 km is immers ook niet niets.

Sinds gisteren giet ik me vol met water … want wist je dat de helft van de lopers al gedehydrateerd starten met lopen.

Mijn training was niet optimaal, na de 10 miles heb ik nog maar 2 keer gelopen. Maar dit heb ik enkel mezelf te verwijten… ’t zal deels op karakter en ervaring zijn.
Ik heb er nog aan gedacht me te verkleden, zodat ik meer aanmoedigingen vanuit ’t publiek krijg, maar dat zal voor volgend jaar zijn.

Het weer speelt in mijn voordeel. Fris, geen zon … ideaal loopweer (de wind en de regen, die nemen we er maar bij)

Pijntjes duiken op, een pijntje in mijn been, in mijn nek en een lichte hoofdpijn. De adrenaline van straks zal dit wel ‘overrulen’.

Kwa gadgets is er in de loop der jaren ook wat bijgekomen. Nu heb ik een ‘iPod Shuffle’, een ‘garmin forerunner 305′, wordt de tijd automatisch gelogd met behulp van een chip, en verschijnt de aankomsttijd nog eens automatisch op facebook.
Niet enkel ik, maar ook de organisatie van de 20K gaat met zijn tijd mee. Nu nog eens hun inschrijvingssysteem wat verbeteren, hun site wat gebruiksvriendelijke maken en stoppen met al dat spammen van de ingeschrevenen.

Soit, nog 4u en bibi is aan ’t lopen … wens me succes!!!