Een nieuwe maandelijkse rubriek, de sportupdate
(ik voorspel dat deze blijft bestaan zolang ik het gevoel heb, dat ik goed bezig ben en zal waarschijnlijk aan een stille dood sterven in een sportdip)

Ik moet mezelf terug motiveren om wat meer met de fiets naar ’t werk te gaan, want da’s momenteel echt gene vette. Op dit vlak ben ik echt niet trots op mezelf.
Gelukkig compenseer ik dat momenteel met het lopen. Ik heb nog nooit meer dan 100km op een maand gelopen peins ik, en nu knal … een goei pak erbovenop. Ik moet de heidejoggers daarvoor dankbaar zijn, want zonder hen zou het lopen niet zo plezant zijn en zou deze monsterkilometerstand nooit behaald zijn door mezelve.

 Prestaties in maart

loopkilometers: 139 km
fietskilometers: 202km

dat brengt het totaal van 2012 op

loopkilometers: 277 km
fietskilometers: 461 km

Het doel voor 2012 is trouwens een totaal aantal loopkilometers van 1000km en een hogere fietsfrequentie woon-werkverkeer dan in 2011 (61%).