Linux

2017-10-24T22:38:59+00:00april 13th, 2014|Categories: Uncategorized|Tags: |3 Comments

Een tablet kan wel best handig zijn, maar het vervangt toch geen laptop.
Ik wijd zelfs het slabakken van mijn blog aan de komst van de tablet en het verdwijnen van de laptop (in ons gezin alvast).

Initieel was ik van plan om me voor mijn verjaardag een laptop te vragen, maar mijn schoonbroer pimpte deze oude Asus Eee notebook, die ik al lang had verbannen uit de woonkamer wegens ergerlijk traag.

Nu is hij volledig geformatteerd, draait hij op linux ipv Windows XP en schrijf ik er mijn eerste blogstukje op zonder ontstemd te worden door de logheid van mijn apparaat.

Die Linux lijkt trouwens op het eerste zicht best goed mee te vallen. Ik had de idee dat Linux een ongebruiksvriendelijk besturingssysteem was, en enkel geschikt voor echte computernerds, maar linux heeft zelfs een soort van app-store voor het gemakkelijk installeren van firefox en dergelijke.

Vanaf nu heb ik geen excuses mee en probeer ik mijn blog terug wat meer leven in te blazen in plaats van heelder epistels te noteren in mijn moleskine notebook … om ‘ooit’ te bloggen.

Tot binnenkort

 

3 Comments

 1. Villa speelmama 14 april, 2014 at 20:04 - Reply

  Jeuj !!! Veel plezier ermee!!!

 2. Leen* 14 april, 2014 at 20:19 - Reply

  Ik zit hier aan een degelijke desktop en zelfs ik verwaarloos tegenwoordig geregeld mijn blog! Veel plezier met Linux!

  • Annelyse 14 april, 2014 at 21:55

   ik heb ook een desktop, maar die staat in de buro en ’s avonds heb ik niet veel goesting om me nog eens te gaan afzonderen. Liever laptoppen in de living.
   Ik hoop ook dat ik met de heropleving van de netbook eens wat meer op andere blogs ga reageren (en ook de jouwe, want jij bent echt wel één van mijn favorieten, jammer dat je je blog wat verwaarloost!!!! )

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.