Je hebt de dames die de deur niet uitkomen zonder een laag schmink, en je hebt er die zich nooit schminken.
Ik neig eerder naar de tweede soort. Buiten een occasionele gelegenheid ben ik puur natuur.
Ik heb mezelf altijd te jong gevonden voor schmink (alhoewel ik me nog héél goed herinner dat ik rond mijn 13, mijn mama de oren van haar hoofd heb gezaagd om schmink … die ik -eenmaal ik deze dan ook gekregen had- nooit gebruikte).
Ook vind ik de geschminkte mij, er dikwijls minder sympathiek uitzien.

Maar nu … ben ik er precies toch klaar voor.
Ik viste enkele dingen op uit mijn schminkdoos (ne rose lippenstift van de hema, die super lang blijft …. love it), één of ander oogpotlood, wat blush en als laatste kocht ik me in de apotheek een mascara (omdat ik in de apotheek nu blijkbaar meer kom, dan in een andere winkel waar mascara verkocht wordt).

De mascara, dat is echter geen succes … je ziet hem amper (tenzij ik weer eens vergeten ben dat ik gesminkt ben en eens goed in mijn ogen gewreven heb).

Mijn vraag nu naar jullie …. welke mascara raden jullie me aan, en wat gebruiken jullie dagelijks van make-up?