Afstand 19km – Hoogtemeters 63- Bestemming Hinojos – Overnachting bungalow Donarrayan Park

Kerstinkopen deden we nog in El Rocio, vermits we voor kerst een weekje trekken naar “the middle of nowhere”. Een hele belevenis, vooral voor Liv.  Zij wou immers, met haar zakcenten, voor iedereen een kerstkado kopen. En zo deed zij nog extra inkopen toen wij al buiten stonden. 
Maar nog geen 5 minuten later kwam Vic ons roepen …  er was een probleem aan de kassa …. kinderen van 9 mogen namelijk geen alcohol kopen!!! 

Het duurde even voor Liv over haar teleurstelling heen was, haar verrassing was immers verpest. Terwijl wij vooral trots zijn op onze dochter dat ze, op eigen initiatief, haar zakcenten uitgeeft aan pintjes voor ons en een kindersurprise voor de broer. En dat ze het überhaupt al aandurft om alleen, in het Spaans, te winkelen.

Vaarwel El Rocio!!!

Langs landerijen en bossen reden we naar de bungalow op de camping nabij Hinojos… mooie rit !!!

En ziedaar … is dat een maretak daar in de boom? Vermits je altijd het leukste moeten denken … besloten we van wel.

De camping waar we een huisje hebben is geweldig … in de bossen, helemaal afgelegen, op 7 km van de dichtsbijzijnde winkel en rustig, mooi en amper bevolkt. Zalig!!! De camping is wat mij betreft een aanrader.

Kerstavond werd dit jaar in intieme familiekring gevierd maar we hadden ook de kans om te skypen met de familie. Zoveel deugd dat dat doet om die gezichten nog allemaal eens te zien!!!

Ik wens jullie allemaal ook nog een “Feliz Navidad”