Ik had dit kleedje al een hele tijd geleden uitgezocht een een knipmode. Ik wou een kleedje en durfde me niet aan iets moeilijkers als 2 bollen wagen. Het werd dus dit.

(En Liv wou persé mee op de foto’s)

Het stofke zou ik niet meer kiezen, vlekken zie je er direct op, elke fout in de stiksels van super hard op en ik denk dat het ook snel zal beschadigd zijn. Omdat het zo’n blingblingstofke is, denk ik ook dat ik dit kleed enkel met de feestdagen eens zal dragen.
Het model is feitelijk ook niet echt mijn ding, ik hou toch meer van iets gecentreerd. Maar volgende keer dat ik iets maak, kan ik me misschien aan iets met 3 bollen wagen, iets getailleerd met een rits …

Maar ondertussen heb ik het toch maar gemaakt (onder aanmoediging van Bjeurn die uiteindelijk zei … begint er nu gewoon aan, ge hebt niets te verliezen). En heb ik de eerste keer met beleg gewerkt (mouwen en halslijn), mouwen ingezet en zakken gemaakt.

Ik ben dus best ’trots’!!!