Rustdag – Bestemming Brugge – Afstand 27km – Overnachting bij Brigid en Bart, mijn tante en nonkel

Vanmorgen was het afscheid van Lobke, Jelle, Tess en Alix.  Deze keer was Vic degene die het lastig met het afscheid had … maar achteraf bleek dat hij niet het enige kindje was dat het afscheid moeilijk verteerde. Ik deed vooral inspiratie op voor het lijstje “wat als ik weer thuis ben” … net als Lobke ga ik dan eens zuurdesembrood maken en ook aan de chocoladepap (cacaopoeder *niet uit de gele doos*, bevroren banaan, wat havermout en kokosolie in de blender) (verbeter me als ik fout ben hé, Lobke)

Net als de dag voordien werden we weer met de fiets begeleid tot we op de juiste route zaten.

Vandaag was de rustdag en dat namen we ter harte, toen we onderweg een hele mooie speeltuin tegenkwamen verbleven we daar een tijd en aten we daar, en nadien trokken we verder tot bij mijn tante en nonkel.
Daar werden we echt schandalig verwend en we lieten het ons welgevallen.

De plannen om Brugge te bezichtigen lieten we voor wat ze waren en we verkozen het zwembad (maar we reden wel langs de vesten … zo hadden we wel al een impressie van het mooie Brugge)

Een goei familie is toch wel een beetje thuiskomen, zo voelden we het vanavond toch aan. “Eigenlijk heb jij wel een leuke tante”, fluisterde Liv me toe. Maar ook Max de hond, de geweldige stoel, de spaghetti die toch niet te pikant bleek, het gezellige kampvuur en de sterren,… werden gesmaakt.