Tour d europe
Foto door Peter Haemels

U ziet het goed, met ons gezin gaan we een dik jaar op fietsreis doorheen Europa !!!

Waarschijnlijk roept dit veel vragen op. Wel .. voor ons zijn er ook nog veel onduidelijkheden :-)

Maar ik kan wel al het volgende zeggen.
Ja we nemen de kinderen mee, de reis is gepland vanaf juli 2016 tot en in augustus 2017, we gaan met onze 2 pino hases en we blijven (normaalgezien) in Europa.

Momenteel zijn we volop in de fase van het dromen en het plannen. Niets is reeds concreet, alles kan en niets moet.
Dat zal trouwens ook een beetje de filosofie zijn van de reis … plannen zijn er om gewijzigd te worden, waar het leuk is, daar blijven we wat langer en waar het niet goed is, daar trekken we verder.

Uw input wordt ook zeer geapprecieerd. Tips, voorstellen, blogs van vrienden met soortgelijke ervaringen, de mooiste plekjes van Europa die we zeker moeten bezoeken, alternatieve (goedkope) manieren om ons te verplaatsen, de ultieme tent/slaapzak/ kampeermaterialen…., contactgegevens van mensen die ons een overnachtingsplaats willen bieden …. geef maar door.

En eventuele vragen, die kan je hieronder ook kwijt …. ik zal mijn best doen om ze te beantwoorden.

In elk geval, sinds kort zijn onze werkgevers ingelicht, onze collega’s en vrienden op de hoogte gebracht en wordt de droom die al een lange tijd enkel in ons hoofd leefde, ineens concreet en kunnen we hem delen. Een vreemd maar héél leuk gevoel.

De komende maanden mag je hier een regelmatige update ivm de voorbereiding verwachten, en vanaf juli start ons avontuur … woehoe !!!!