Het verhaal achter de naam Wizke? Neen ’t is niet “Wie Is Zij?”. ’t is gewoon een unisex naam die zal veranderen in Wiske of de Wiz. Maar wie ’t zal halen weten we nog niet, ik denk dat dit voor begin december zal zijn. Onze volgende afspraak is immers met de vroedvrouw en ik weet niet of zij een echo zal doen.

Momenteel ben ik 16weken zwanger en ik heb betrekkelijk weinig last van de zwangerschap (buiten de vermoeidheid althans). Niet misselijk, geen vreemde goestingskes, ik voel amper dat ik zwanger ben. ’t is mijn buik en de weegschaal die me er steeds weer aan doen herinneren.

Wel heb ik al op 14 weken zwangerschap mijn eerste harde buik gehad. Dat was wel verschieten want bij Livke had ik mijn eerste harde buik pas op 22 weken.
Sinds enkele dagen voel ik ons Wiske ook, Liv (Pleuntje) voelde ik pas op 20 weken, maar bij de tweede is ’t naar ’t schijnt altijd wat sneller.

Ik hoop dat ik deze zwangerschap ook wat kwaalvrij blijf. Bij Liv had ik vanaf 16 weken tintelingen in mijn been, waardoor ik niet lang kon rechtstaan. Zielig hoor, nog genen buik, maar wel al om ne stoel moeten vragen. Die tintelingen zijn een hele zwangerschap gebleven om pas enkele weken na de bevalling weg te gaan.

Vorige zwangerschap had ik ook gezwollen voeten (en later ook benen en knieën) vanaf 6 maand, nu hoop ik dit te kunnen omzeilen door in de winter hoogzwanger te zullen zijn. Nu mogen mijn voeten gewoon niet meer opzwellen, de winter is niet het seizoen om op sletsen te gaan werken. (of ik zal voor Ugg boots moeten opteren)

Voila, weer een volledige zwangerschapsupdate.

Tenslotte vraag ik jullie nog even je stem uit te brengen. Wat krijgen wij? Een meisje of een jongen.

Is 't een "Wiske" of "ne Wiz"?

View Results

Laden ... Laden ...