shot_1298238634820

Ik krijg een hele tijd geleden een Philips wake-up Light wekker kado … het enige dat ik moest doen is een blogstukje hierover schrijven … wat ik een eerlijke ruil vind.

Ik was al een tijdje benieuwd naar deze wekker met zonlicht … ik moet echter bekennen dat ik hem niet super veel heb gebruikt in combinatie met de lamp* … gewoon omwille van het feit dat Bjeurn nog een uur langer in bed mag blijven liggen dan mij.

Maar wakker worden … dat valt dus altijd tegen (zeker om 5u50) … zelf met een (al dan niet gesponsorde) Philips wake-up Light wekker.

Slapen gaan echter … dat is altijd leuk … en zeker met een Philips wake-up Light wekker.
Ik kan ervan genieten om het licht nog een kwartiertje te laten uitdimmen als ik in bed kruip (ik word er al moe van terwijl ik dit schrijf)

Wat de wekker betreft, heb ik een gouden tip.
Kies ‘nooit’ de vogeltjes … voor je ’t weet is het lente en ben je zo gebrainstormd dat je wakker wordt bij het tsjierpen van de echte vogels … wij zijn dus in de lente overgeschakeld naar Boedha.

Voor de rest vind Bjeurn de wekker aartslelijk en vind ik dat de bediening wat intuïtiever en simpeler kan MAAR ik ben wel wreed content met deze wekker.
We hebben een betrouwbare wekker** en zoals ik ervoren al zei “het is zaaaaaalig om met de wake-up light in bed te kruipen”

 

*je kan de wekker ook gebruiken zonder de lamp

**Neenee, je slaapt er niet door … je kan de wekker zo luid zetten als je wil en alle soorten geluid (radio, mp3, vogels, koeien, ….) selecteren.