Plafond repareren
Toen we klonken op 2011 wist ik het al … 2011 wordt een ongelooflijk kl*tejaar. 2012, dat werd mijn jaar. En nu dat 2012 nadert hebben we de laatste rechte lijn richting verhuis ingezet.
Nu tellen enkel nog maar de kinders, ’t werk (ah ja, want het geld blijft rollen) en de verbouwingen … en hopelijk kunnen wij dan kerst vieren rond een kerstboom in ons eigen huis.

’t zal nog een uitdaging zijn, want van ons verlof blijft niet zoveel meer over, we zijn ook afhankelijk van anderen (en we weten hoe aannemers zijn) en er is gewoon nog veel werk (waaronder aan de nutsvoorzieningen, zeer cruciaal dus)
Als we verhuisd zijn, zal ’t zoiezo nog wat kamperen zijn … de badkamer is pas voor in januari, de muren schilderen mogen we zelfs nog niet (het voordeel van gepleisterde muren, die moet je héééél lang laten drogen), en voor al de rest van de afwerking hebben we gewoon nog geen tijd of geld.

Kamperen dus … gelukkig dat Bjeurn en ik jarenlang in de scouts gezeten hebben.

Ondertussen houden wij ons bezig met, het verwijderen van schimmel van de deuren, het graven van sleuven (Bjeurn), het dichten van barsten in de plafonds met Renoband, wachten we op de schrijnwerker, den elentrieker, de loodgieter, de tegelaar … en hebben we nog een ellenlange todo-lijst.

Het toekomstige huis is immers echt nog een werf … ik kan me echt niet inbeelden hoe ik het ooit stofvrij zal krijgen.

Wat er van deze blog zal worden, dat weet ik nog niet. De naaisels, loopverslagen, recepten …. en alle andere zaken voor mensen met teveel tijd, zullen hier waarschijnlijk even verdwijnen.
Misschien wordt dit wel tijdelijk een verbouwblog, trakteer ik jullie af en toe op een fototje, of misschien heb ik wel helemaal geen energie meer om  nog iets te publiceren.

Wens ons veel geluk