Liv lust alles patatjes met witloof, wortels, bloemkool en zelfs venkel. Morgen zullen we eens proberen met brocolli.

Technisch gezien is Liv nog een baby (zijn ze geloof ik tot ze stappen), maar wij vinden dat ze het baby al echt ontgroeid is. ‘t is echt al een flink meisje, niet meer zo’n platte baby. En ‘t wordt ook alsmaar leuker en leuker (NOG leuker!!!).

Liv begint goed te slapen, gisteren bv. van 22u tot 6u30. Daar kunnen we wel aan wennen.

Liv is echt een lachebekje. Sinds de reflux onder controle is hebben we een ander meisje. Als ze in form is, is Liv allercharmantst, ne lach tot over haar oren naar iedereen die maar interesse in haar toont. Soms horen we Liv ineens superhard luidop lachen, meestal naar haar mobiel. Wat er zo grappig is aan dat ding snap ik nog altijd niet, maar ‘t was in elk geval ne goeien aankoop want het blijft boeien. Uren heeft Liv er al naar gekeken en gelachen.

Sinds een kleine maand kan ze ook grijpen en heeft ze graag iets in haar handjes. Gisteren hebben we gemerkt dat ze – in tegenstelling tot wat we dachten – niet te jong is voor haar activity center. Ik zette haar er eventjes voor en miss Liv gaf er al direct ne goeien draai aan. We mogen haar niet onderschatten.

Kijk maar eens naar Liv’s nieuwe filmpje, hoe flink onze meid kan spelen.