Met de tweede op rij heb ik al een paar truukjes gevonden om een huilbaby te troosten.

Dit lijstje aanvullen wordt zeer op prijs gesteld.

  1. In buiklig op jou leggen
  2. Tutje (Vic was gelukkig na twee weken al aan de tut, bij Liv was dit pas na drie maanden)
  3. Draagdoek (Wat een aankoop … de tricot slen … een aanrader voor iedereen. Liv en Vic hebben hier al uren in doorgebracht)
  4. Stofzuigen (raar maar waar, maar Liv stopte met wenen zolang ik  stofzuigde, jammer genoeg begon ze terug te krijsen van zodra de stofzuiger terug werd uitgeschakeld. En ja …  ook bij Vic werkt de stofzuiger, vandaag uitgetest)
  5. Nen evidente … rondrijden met de wagen
  6. Een milieuvriendelijkere en goedkopere variant op nr 5… rondrijden in de buggy/koets
  7. Schudderen, schudderen en blijven schudderen (… in de koets, in je armen, in de relax…)
  8. Borstvoeding (Een portie borstvoeding om te kalmeren durft ook wel eens te lukken, maar er wordt toch aangeraden 3 uur tussen elke voeding te laten om de baby zijn maagje te laten rusten. Doch op sommige momenten breekt nood wet. Maar toch wel opgepast dat je op den duur niet als levende tut fungeert)
  9. De mobiel van Tiny Love (Voor 15 minuutjes stilte is de mobiel van Tiny Love een geschenk uit de hemel. Deze speelt 15 minuten en gedurende deze 15 minuten was Liv haar reflux even vergeten en geboeid door de beestjes. Dit was voor mij het uitgelezen moment om een douche te nemen. Valsspelen en de mobiel nog eens aanzetten dat heeft bij Liv echter nooit gepakt.)