Naar jaarlijkse traditie sinds wij Mechelaars zijn, hebben wij de nieuwjaarsreceptie op de grote markt bijgewoond.

Dit jaar was ’t weer de moeite, goede sfeer op de grote markt, entertainment in een reuze botsauto door 2 gekke mannen, leuk gezelschap en Liv in form.
Hoe meer volk er is, hoe meer Liv in haar nopjes blijkt. Met een boterham in de hand, liep en viel en liep en viel … ze verder over de hele markt. Als ze de mama en de papa kwijt was greep ze wel een onbekende vast aan zijn been. Als ze viel, krabbelde ze snel terug recht en dat die boterham besmeurd was vond ze niet zo zo erg (omstaanders daarentegen …)

Waar verleden jaar Wendy Van Wanten en Sam Goris een erbarmelijk optreden gaven, dat mij een gevoel van plaatsvervangende schaamte opleverde heeft dit jaar Johan Verminnen mijn dag gemaakt.
Johan, ik ben fan!!! (en zelfs Liv heeft zich aan een voorzichtig danspasje gewaagd)

Foto’s heb ik niet getrokken, maar op mechelenblogt.be staan er pareltjes. (zoals deze foto van de twee gekke mannen in hun botsauto)

Update: En met dank aan Frank, een fotoke van de Daemskes. Inderdaad juist iets minder uitbundig en al een beetje verkleumd (buiten de kleine rakker, goed ingepakt in hare lodger)

nieuwjaarsdrink1