Mijn allereerste stokje door rozebril, leuk. Nu hoor ik er echt bij … in blogland ;-)

De opdracht luidt “Ga naar je vierde map met foto’s, neem daar de vierde foto en zet hem op je blog”.

Aangezien mijn vierde map slechts 2 foto’s bevat, heb ik de vierde foto van mijn vijfde map genomen. Vermits mijn mappen gesorteerd zijn op datum is dit er één uit de oude doos, uit het begin van het digitale tijdperk (voor mij toch).

De onderstaande foto is getrokken op 21 februari 2003 op het galabal van de S-kring (mijn vroegere studentenkring van mijn De Nayer Periode). Ik ben degene met het rode bloesje en ‘het lint’.

Mijn vriendinneke Ann en ik, wij haatten dat verschrikkelijke lint, buiten het feit dat we het belachelijk vonden (ik vind dat trouwens nog altijd), was het onhandig en deed het onze mooien outfit teniet. We ‘vergaten’ ons lint dan ook op regelmatige basis (tot ergernis van de anderen, die vonden dat dat wel ECHT NIET KON). Maar op ons eigen galabal konden we dat natuurlijk echt niet maken.

Deze foto is niet geweldig en van een slechte foto kan je er geen goede maken, maar bij wijze van experiment heb ik hem wat proberen te verbeteren met PhotoShop Lightroom, zo leer ik dat programma ook eens gebruiken.
De foto ziet er alvast wat beter uit, daarmee heeft Lightroom zijn eerste doel al bereikt.

En dan is het nu aan de volgende vier (als jullie de tijd vinden tussen het verbouwen, uitzieken, buitenlandse missies, opvoeden van peuterpubers en als jullie zin hebben natuurlijk) Webpalet, Tamara, Goya en Kim.

VOOR

VOOR

NA

NA