Hoewel de recycleren 14-daagse al afgelopen is ….

Recycleren gecombineerd met de restjes opgebruiken (ook belangrijk). Dit was het resultaat van een T-shirt die nogal kort werd en een stofrest van de naailesbroek.

Gewoon 2 trapeziums stof aan elkaar geoverlocked, en daarna aan de T-shirt gezet (eveneens met overlock). Vermits het resultaat niet zo schoon was aan de overgang T-shirt naar rokdeel, stikte ik op het voorpand nog een lintje vast over het stiksels en voila … ’t is draagbaar.
Dan nog afgepompt met de rokpomp (en nu kent Liv meteen dat vreemde voorwerp … en heeft het ook haar interesse gewekt … dat vraagt naar kapoenenstreken) en een sierstiksel waarvan mademoiselle Liv zelf de kleur en motief mocht kiezen, en ’t kind is in de wolken (ah ja, want er zitten glinsters in de jeansstof, dus ’t is gebombardeerd tot prinsessenkleed)

Gemakkelijke toch … kleedjes. Simpel te combineren (vooral tof voor de papa) en ook … door Liv haar babybuikje lukt het praktisch niet om haar een deftige broek te vinden. Dat zakt altijd af tot onder de bilspleet … ambetant word ik daarvan, daarmee dat ik me voorgenomen heb om broeken zoveel mogelijk te weren.

Liv in recyclagekleed

Liv in recyclagekleed

Liv in recyclagekleed