2015-03-27 22.50.47

 • Ik ben er eindelijk in geslaagd een back-up van mijn blog te maken. Als ik gehackt word, heb ik ‘in principe’ alles in huis om de blog terug online te krijgen. Dat kon ik het laatste jaar dus niet meer, en het speelde zo in mijn hoofd dat ik al rampscenario’s had gemaakt … bv. tja, dan moet ik maar stoppen met bloggen.
  Stoppen met bloggen is voorlopig geen optie, dus ik maakte werk van het zoeken van een oplossing. Die is er nu gekomen , en gemakkelijk feitelijk. Dank zij de 24/24 chatsupport van mijn webhost. Rond middernacht chatte ik mijn probleem waar ik al een jaar mee zat en onmiddellijk kreeg ik de oplossing toegereikt. Opluchting langs mijn kant … ik hoop ook langs de uwe.
 • “Betaalbare, goed stapelbare dozen om kinderkleding in te stockeren”, daar ben ik naar op zoek. Om Liv en Vic hun kleding in te bewaren voor ze naar de kindjes van mijn zus en broer gaan.
  Momenteel heb ik geen overzicht meer in de mix van pamperdozen,zakken en losse stukken.
  Tips altijd welkom
 • Bjeurn en ik waren deze week in de Belfius en zagen daar hun quote “Wij gaan 100% voor 95% tevreden klanten”. In praktijk kan dat misschien kloppen maar wij vonden dat toch bijzonder onsympathiek overkomen.
 • Met de week word ik meer fan van ‘Karen van K3’ in het programma ‘Perfect’ …  ik vind haar geweldig, super grappig en heerlijk no nonsense … ik zou echter niet graag met haar samenwonen.
 • Op woensdag kwam er een vriendje van Vic spelen, om ze bezig te houden versierden we cupcakes. Ze zagen er niet uit, en ze waren eigenlijk zelfs niet heel lekker.  Maar ondertussen hadden de jongens wel weer hun bezigheid (dat de mama van het vriendje ‘koningin van de cupcakes’ mag genoemd worden trokken we ons even niet aan … en de koningin van de cupcakes leek het resultaat ook te appreciëren)
 • Liv zit weer in de hondenfase. Voordeel is dat ze als hond wel heel gehoorzaam is en braaf luistert … sterker nog, als hond lust ze zelfs rijst.
 • Liv wil haar haar laten knippen.  Ze heeft heerlijk haar, een vlecht van Liv is dubbel zo dik als een vlecht van mij. Jammer genoeg ziet ze er na 5 minuten altijd uit als een halve wilde. Een dilemma dus.
  Kennen jullie trouwens een magische truc tegen knopen? (want dat is Liv haar grote probleem). Een doorkammer die beter is als die van de hema ofzo?
 • Vic heeft ongelooflijk veel kleren, hij krijgt immers de afdragers van zijn 2 neven. Hij is behoorlijk trots op zijn status van “bezitter van de meeste kleding van ons gezin”. Althans dat gelooft hij toch … ik denk echter dat ik meer aanspraak maak op die titel.
 • Na een gesprekje met de dochter bleek dat ze ervan overtuigd was dat ze de maan had gezien bij de zonsverduistering. Ik probeerde een kwartier uit te leggen wat de zonsverduistering net inhield, met tekening en al … tot ze verveeld zei “jajaaaa .. ’t is de zon die ik gezien heb” (als in … we geven ze snel gelijk, dan stopt ze met zagen)
 • Wegens omstandigheden kan ik toch naar dat blogevent, ik vond ineens dat ik ook visitekaartjes nodig had.
  In allerijl ontwierp ik nog kaartjes, om dat vol spanning te wachten of ze op tijd zouden aankomen. Vandaag zijn ze -met een dagje vertraging- op de valreep aangekomen.
 • Mijn auto zei overlaatst dat het -32°C was. Blij dat dat niet waar was, maar de liefde tussen de auto en mij is over.
 • De sonos wordt door iedereen in dit gezin opgeeist … voor ieder wat wils .. Sick of it all, ghostrockers, Roosbeef, Thor … dat geeft nogal plotse overgangen.
 • Pakjes verzenden via de post schrok me altijd af, maar nu ik mijn overbodige ballast aan het verkopen ben op 2dehands moet ik wel.
  Héél gemakkelijk feitelijk en belangrijk om weten, het is €1 goedkoper als je zelf via internet het werk doet als via het postpunt.

Snippets zijn korte stukjes, snippers.
De Random Snippets zijn een verzameling van nutteloze weetjes en gedachtekronkels die ik nog even levend wil houden voordat ze samen met de rest verzinken in de vergeetput der vergankelijkheid.