• Dit jaar gingen we 3 weken op vakantie, de eerste keer dat onze vakantie zo lang was. Eens terug in de “ratrace” sloeg de post vakantieblues echter genadeloos hard toe. Tijd om een nieuwe vakantie te plannen.
 • Om het nog eens erger te maken werk ik in augustus voltijds. En dat is serieus aanpassen als je een 4/5e gewend bent. De was stapelt op en de frigo blijft leeg.
 • 3 weken vakantie was ook 3 weken niet lopen, en je zou denken dat ik niet kon wachten om opnieuw te beginnen trainen. Mispoes … de goesting was helemaal weg.
  Gelukkig zijn er nog vriendinnen met goede tips … gewoon lopen op lage hartslag, niet kijken naar afstand of snelheid, enkel naar de hartslag. En zo kwam ook de goesting terug (en tekende ik in om morgen 20km te lopen)
 • We hebben ons ingeschreven bij “couchsurfing“.
  Na een tijdje kregen we een aanvraag van iemand om 2 nachten te blijven slapen. Spannend want dit zou onze eerste gast worden, en 2 nachten vond ik precies ineens veel.
  Ik informeerde bij mijn zusje, die hier wat meer ervaring mee heeft.
  We bespraken het grondig met de collega’s tijdens de middagpause.
  We hielden familieraad, want iedereen van het gezin moest hier achter staan … Liv moest immers haar kamer opofferen en als we iemand zouden ontvangen wou ik ook dat de hele familie er zin in had.
  In elk geval … de volgende dag -na veel overleg- antwoorden we dat hij zeker welkom is bij ons, waarop hij antwoordt dat het niet meer nodig is.
  Soit … ondertussen zijn we helemaal klaar om onze eerste gasten te ontvangen … en hopen we dat we ook nog eens een nieuwe aanvraag krijgen.
 • Mijn auto spookt. Eerst gingen de ramen uit eigen wil open en dicht als ze er zin in hadden. De raam aan de bestuurderskant lieten we herstellen, de achterruit lieten we blokkeren.
  Nu werkt de airco alleen nog maar als hij er zin in heeft, wat niet plezant is voor het kind dat aan het geblokkeerde raam zit.
 • Mijn mama gaf me overlaatst een doos met al mijn kleren die nog bij haar lagen. Het meeste deed ik weg, maar de 2 lange rokken die ertussen zaten … daar woon ik tegenwoordig in. Leve de schatten op zolder.

IMG_20150808_174023

Na 12 jaar haalde ik mijn lange rokken terug boven ... en de liefde is helemaal terug #langerok

 • Een collega van mij wou geen poesje adopteren dat gedumpt was bij een andere collega. Hij had immers net met zijn vriendin beslist om een Maine Coon in huis te nemen. Toen we dat googleden lagen we vervolgens strike (het was ook vrijdagnamiddag) . Een Maine Coon is echt wel de grappigst kat ooit … kijk hier maar eens.

Snippets zijn korte stukjes, snippers.
De Random Snippets zijn een verzameling van nutteloze weetjes en gedachtekronkels die ik nog even levend wil houden voordat ze samen met de rest verzinken in de vergeetput der vergankelijkheid