5 stengels rabarber in stukjes
5 eetlepels suiker
5 minuten in de microgolfoven (of misschien wat langer … geen water toevoegen)
En voila: je hebt rabarbermoes… zeer gesmaakt door Vic en ik, niet geapprecieerd door Bjeurn en Liv.
Hmmm … in onze nieuwe tuin plant ik ook een rabarberplant
lekkerrrrr ik eet het ook graag, maar ventje niet;.. mmm toch eens maken voor dochterlief denk ik, maar ik heb geen plukbare rabarber staan… (plant wil nie groeien) maar ik moet bij mijn ouders eens een paar stengels meepikken
Gelukkig lust hier iedereen rabarber! En rabarber planten is een echte aanrader: geen onderhoud aan, het groeit vanzelf, lekker gemakkelijk!
En rabarber schiet elk jaar terug uit, vriest niet kapot ofzo! Ge hebt daar wel verschillende rassen in, dus als die van jullie goeie is, verplant die dan (of een deel) en ga dan geen nieuwe (misschien minder goede) plant kopen!
Smakelijk!
PS: voeg wat appelsienschillen en -stukjes toe, MMmMMMMMmmmhh!
Mmmmmmmm, my favourite!
Wel gemixt want die draadjes tussen mijn tanden vind ik niet zo tof…