quornbroodje

Voor als het snel moet gaan. Een vaste waarde ten huize Daems …

quornbroodjes
  • Groene olijven
  • Quornblokjes (of witte pens in schijfjes)
  • Tomaten
  • Mozzarella
  • passata of tomatenbasis voor pizza (optioneel maar wel lekker)
  • Olijfolie
  • Balsamicoazijn
  • Basilicum
  • Ciabatta opwarmbroodje

Marineer de quornblokjes in 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamicoazijn. Voeg nog basilicum (liefst vers natuurlijk, maar ik pak altijd van ’t potteke) en gesneden olijven toe.

Snij de ciabatta middendoor en doe wat olijfolie / tomatenbasis op elk deel.

Beleg de ciabatta met tomatenschijfjes en doe hier wat zout op. Hierop leg je een laag mozzarella en bovenaan komt het quornmengsel. (Ik krijg juist de bemerking van Bjeurn dat het lekkerder is met de mozzarella als toplaag)

In de oven 200° – 10min (afhankelijk van het broodje)