4 nachten slapen wij al in de living op de luchtmatras met volgend resultaat

nacht 1: verslag in deel 1

nacht 2: Liv is braaf gaan slapen en heeft héél de nacht doorgeslapen.

nacht 3: Vanaf 22u tot 23u30 was Liv weer ontroostbaar, maar we hebben haar op haar eigen kamer gehouden en uiteindelijk in ’t slaap gekregen. ’s nacht nog één keer moeten opstaan voor ’t tutje.

nacht 4: Het duurde een uur voor Liv in ’t slaap lag, terwijl ze duidelijk moe was. Als ik haar in mijn armen pakte lag ze na 5 seconden in ’t slaap.
’s nachts had ik een zwak moment. Toen ik moest opstaan om hoestsiroop te geven had ik echt zin om haar bij ons te leggen… zo zielig ziek. Maar ja, dat zouden dan 4 zware nachten voor niets geweest zijn. Uiteindelijk is Livke na haar siroopke terug snel in slaap gevallen.

Vanavond terug ons eigen bed uitproberen ;-)