’t was al lang geleden dat ik nog zo hard heb gelachen.

Toen ik Liv ging afhalen in de kribbe, zag ik dat ze haar mooi retro bloesje aanhad. Leuk bloesje, maar nogal moeilijk te combineren met Liv haar andere kleren. Het past eigenlijk enkel bij haar rode broek.

Maar neen, Liv had een paarse kousenbroek er onder aan … en dat was het. Eerst dacht ik nog dat er een accidentje was gebeurd en dat ze er oorspronkelijk een rokje onder aanhad, maar in de kribbe verzekerden ze me dat Liv zo was afgezet … enkel met bloesje en eronder een kousenbroek dus.

Toen ik doorhad dat Bjeurn Liv ’s morgens bewust zo had aangekleed (en ’t waarschijnlijk een geslaagde combinatie vond) lag ik echt strike. Liv kon er ook wel de humor van inzien en ze lachtte gul mee.
De hele rit naar huis is met lachsalvo’s gegaan. Ik moest nog maar naar Liv kijken, of we lagen allebei in een deuk.

Toen ik Bjeurn met Liv haar bizarre outfit confronteerde zei hij “ah, ik vond dat kleedje al zo kort, ik dacht al bij mezelf, dit is ook de laatste keer dat we haar dat aandoen! ”

Héhé, ik moet al terug lachen terwijl ik dit schrijf. Ter illustratie gun ik jullie nog enkele fotokes van Liv met haar mini-jurk.

PS. Maar voor de rest heb ik de papa nog niet op grote mode-blunders betrapt ;-)