In Calpe viel er vannacht sneeuw … voor het eerst sinds 1982 … en ook hier in Málaga was het koud en regenachtig. Dat is trouwens ook de reden dat we kozen voor het huren van een appartement … in de tent slapen bij vriestemperaturen zagen we immers niet zitten.
Ondanks de koude (niet zo koud als in België… we weten dat) hadden we wel een heerlijke dag, althans na een voormiddag vol schoolwerk, mails beantwoorden, kousen stoppen, … en andere taakjes.

We bezochten het Alcazaba  (een Moors fort tegen een helling) … Liv is trouwens zot van de deuropeningen in de vorm van een sleutelgat, 

het Romeinse theater en het castillo de Gibralfaro, waar je een mooi zicht hebt over de hele stad. Goede activiteiten voor onze kinders, wat wandelen, wat kijken, wat klimmen  .. meer moet dat niet zijn.
En we gingen shoppen… om ons op te warmen. Winkelen, het valt me op dat de kinders dat hoe langer hoe liever doen, Liv kijkt er al naar uit om haar kleerkast opnieuw te vullen als we terug thuis zijn.

Het was trouwens verwendag vandaag… 

met een taart als vieruurtje en een hamburger in een biercafé (niet voor de kersverse vegetariër natuurlijk, dat meisje toont dat ze een sterk karakter heeft).

Ik moet zeggen, die Gouden Carolus uit een echt glas smaakte wel !!!